Rendkívüli közlemény, „megszakítjuk adásunkat”, felfedeztem valamit

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Megnyugtatlak, minden rendben nálam 😊 Egy olyan dolog történt velem, amit eddig még nem éltem át életemben. Egy olyan nagy mértékű energiát éreztem egy tevékenységem során – ezt most ne értsd félre -, amit hallottam már Szedlacsik Miklós előadásaiból, de átélni az valami teljesen más volt. Na, furdalja oldaladat a kíváncsiság? Elmondom mindjárt, de előbb egy kis háttéranyag.

Hallottál már a 8 hajtóerőről és arról, honnan tudunk „lecsapolni” energiát, amit nevezhetünk életenergiának? Ez egy nagyon-nagyon eltitkolt tudás, ami eddig csak bennfenteseknek volt elérhető, viszont a mai információs világban semmi sem tud titokban maradni … meg egyébként is valahogy az évezredforduló óta valami igencsak megváltozott, igaz?

Öveket bekapcsolni! Nos, szóval képzelj el olyan – minden ember számára elérhető – végtelen energiaforrást, amit attól függően kapunk, amivel foglalkozunk mindennap, magyarul a munkánk és az, amivel valamilyen mértékben hozzájárulunk magunk, embertársaink, élőlények stb. túléléséhez. Kezd izgalmassá válni, ugye? Most jön a lényeg, amire – Szedlacsik Miklós tanításait hallgatva – rájöttem és megtapasztaltam a napokban. Szerinted pl.egy multinál dolgozó ember mennyi segítő energiát képes kapni, munkája mennyi hajtóerőt szolgál? KETTŐT, ami azt jelenti, hogy 2/8-ad energia, az elérhető 8/8-ad, azaz 100%-hoz képest!! Durva. Amit átéltem, az elérhető 8/8-ad, ez pedig éppen a blogírás közben történt és történik folyamatosan velem. Na, ezt lehetetlen elmondani, ezért javaslom mindenkinek átélni 😊 Ez érhető el, ha az embernek van egy nemes célja, küldetése (nekem az Aranykor előkészítésében részt venni azáltal, hogy embereknek eljuttatom a boldogsághoz szükséges tudást).

Amit már írtam előzőleg, én kb.25 éve keresem, kutatom és most megtaláltam! Ennek pontos részleteit és a teljes folyamatot egyedülállóan a PPH és a Nyílt Akadémiánál lehet megtudni. Aki erről nem akar lemaradni, annak lehetősége van ingyenesen feliratkozni a PPH kommunikációs csatornájára, hírlevelire ITT és amennyiben Te nem elégszel meg ezzel és a teljes megoldási folyamatot kéred, akkor pedig az ingyenes regisztráció után ITT tudsz tanulóként befektetni – mindenki számára elérhetően – saját fejlődésedbe.

Természetesen én nem mindenkihez szólok, tehát ha Te úgy érzed, neked nem aktuálisak a fentiek, akkor ne is kövesd tovább blogbejegyzéseimet.

Ha viszont hozzám hasonlóképpen látod a világot, akkor mindenképpen iratkozz fel most ITT információs csatornámra(hírlevelemre), mert csak a feliratkozott embereknek adok pontos és teljes tájékoztatást.

Plusz lehetőség videókedvelőknek: a tudatosságfejlesztő videók teljes választékának eléréséhez regisztrálj ingyenesen most ITT . Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük