Szeretnéd Saját és Gyermeked Életét Kimenteni a Rabszolgaságból, Akkor ezt a 3 Dolgot Semmiképpen Sem Hagyhatod Figyelmen Kívül

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.

Nos, a mai témát azért választottam, mert látok embereket, akik annyi, de annyi mindent megtesznek önmagukért és családjukért, rengeteg mindent kipróbálnak, de mégsem érik el azt, amit szeretnének. Lehet, hogy ilyen vagy Te is, nem tudom, de én ezen eléggé elgondolkodtam. Miért van ez, mi tartja vissza őket attól, hogy eredményesek legyenek? Lehet, hogy hiányzik egy fogaskerék a „gépezetből” vagy egyszerűen nem jó felé haladnak? Elgondolkodtató kérdések, nem?

Tovább megyek. Te most teljesen jól érzed magadat? Például olyan házban laksz, amit elképzeltél magadnak? Olyan autóval jársz? Azzal foglalkozol, amit igazán szeretsz?

Persze azt is elfogadom, hogy most 2018-ban már teljesen másképpen működnek egyes dolgok és azt is, hogy rengetegen úgymond „megégették” magukat, vagyis kudarcot vallottak, mert belevágtak valamibe és nem úgy sült el, mint ahogyan azt szerették volna. Biztosan hallottál már ilyet te is!?

DE, álljunk meg itt egy szóra. Nagyszüleink is belefogtak tengernyi dologba és ennek ellenére miért éreztük őket sokkal életvidámabbnak, bölcsebbnek, miért hallottunk nagyságrendekkel kevesebb panaszt tőlük, miért tudtak válaszolni minden – kisgyerekként – feltett kérdésünkre úgy, hogy mi azt meg is értettük, és miért … miért … miért (sorolhatnám bármeddig)? MI A BÁNAT A KÜLÖNBSÉG a régmúlt és a mostani kor között… pedig annyira modernek és fejlettnek gondoljuk ezt a mai világunkat!? Vagy legalább is ezt próbálják „eladni” nekünk, nem?

Ránézésre egyszerűnek tűnő kérdések és mégis sokszor nehéz megválaszolni őket, ráadásul szerintem valahol napi szintű problémáink gyökér okait piszkáljuk ezzel. Nézem az embereket amerre járok és azt látom, hogy 100-ból lehet, hogy csak 10 vagy 15, akik nem csak arra a pár percre mutatnak jókedvet, amíg megszólítom őket, hanem utána is megtartják azt.

Legjobb példa erre egy átlagos áruházi eladó. Teszi a dolgát és amikor megszólítom, felveszi az eladó szerepet és mosolyogva teszi fel a betanult kérdéseket (tisztelet a kivételnek). Viszont abban a pillanatban, amikor „végzett” velem, visszavált korábbi, egyhangú hangulatára és alig várja, hogy leteljen a munkaideje, nem?

Ezután a kis kitérő után vissza az elejére. Mi az oka az emberek eredménytelenségének? Én is erre kerestem a választ több, mint 15 évig. Mellbevágó felismerés lehet, ha belegondolsz, hogy

MINDEN BAJ FORRÁSA AZ ADOTT HELYZETRE VONATKOZÓ KÉPESSÉGÜNK HIÁNYA,

akármilyen gondunkra is keresünk választ! Lehet az egészségi, anyagi vagy akár családi is. Sokan most hátradőlnek megnyugodva (elhiheted láttam már nem egy ilyen embert) és ezt mondják önigazolásként: „Na, akkor én azért nem tudom megcsinálni, mert nem vagyok rá képes, ilyennek születtem!” Nekik rossz hír, neked viszont pont megfelelő, hogy szinte minden képesség tanulható és erre van egyszerű, de sokszor nem könnyű lépésekből álló konkrét módszer is!

Honnét tudom? Megtanultam és megtapasztaltam 🙂

Kerestem – kutattam, jól körülnéztem a piacon és szerintem megtaláltam a legjobbat, egy embert, egy tanítót, aki létrehozója annak az egyedülálló szervezetnek, ami mindezt hivatott átadni és megtanítani. Én és családom itt tanul már, nekünk működik 🙂 Tudom – vannak rá konkrét példák -, hogy az itt megszerezhető tudással elérhető, megvalósíthatók régóta vágyott terveid, álmaid háza, autója, és azzal foglalkozhatsz végre, amivel szeretsz.

MÉG EGYSZER TEHÁT. Az eredményességhez 3 dolog elengedhetetlenül szükséges: TANULÁS, FEJLŐDÉS és a tanultak BEGYAKORLÁSI lehetősége!

Hoppá … Van itt még valami. Jó, jó, tanulás …, de megdöbbentő volt szembesülnöm egy ténnyel: ma az emberek többsége nem szeret tanulni valami miatt! Miért van ez így szerinted? Nekem van egy gondolatom ezzel kapcsolatban. Én az oktatási módszerekre vezetem vissza, ugyanis visszaemlékezve gyerekkoromra, rengeteg iskolatársamtól hallottam, hogy: „Csak legyen vége az iskolának, és soha többé nem veszek könyvet a kezembe, az tutti!”. Bevallom őszintén, nekem sem volt szándékomban sokáig, újra elkezdeni tanulni bármit is.

Mi ennek az oka? A gyerekekkel megutáltatják a tanulást, egyre nyomasztóbb elvárások vannak a tanítók és a szülők felől, és a gyerekből teljesen kiirtják a természetes tudásvágyatpedig a lelkük tudja, hogy pont ezért vannak itt a Föld nevű bolygón! Mi történik az ilyen gyerekkel? Rosszul érzi magát, nem lesznek saját ötletei, irányíthatóvá válik és egyenes útja lesz az alkalmazotti világba, a multik „tárt karokkal” várják. Nos, a mi gyerekeink pont emiatt magántanulók itthon!

Akkor mitől változik meg egy ember és mitől kezd el újra tanulni? Természetesen a felismeréstől! Figyelj! Tanulás nélkül hogyan lehet fejlődni? Sehogy.

Tehát a fejlődéshez tanulás kell, a tanultakat pedig be kell gyakorolni. Na, mindezt nyújtja ez a szervezet, amit fent említettem: tanulási, fejlődési, pénzkereseti és gyakorlási lehetőséget!

Most rajtad a sor! IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE ITT, írásaim alapján győződj meg magad, ismerj meg engem és ennek a szervezetnek a vezetőjét, és csak ezután dönts, hogy neked is segítség lehet vagy nem? Mit veszítesz egy egyszerű hírlevéllel? Semmit, mert bármikor leiratkozhatsz!


Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort azért, hogy Te is boldogságban, szeretetben és békében élhess egy jobb világban!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista
Tel.: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.huAz email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük