Szerezd Meg Magadnak a TUDÁST a Boldogság Eléréséhez 3 Egyszerű Lépésben.

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Vége a hosszú hétvégének nevezett 4 napos ünnepnek. Ezzel kapcsolatban több érdekes gondolat merült fel bennem, kicsit kapcsolódik a mai blog címéhez – bár ma kimondottan nem a boldogság elérésének alapfeltételeiről szeretnék írni. Ugye, az alap, hogy mindenki szeretné jól érezni magát, ehhez pedig elengedhetetlen feltétel a jó hangulat.

Nos, egyik dolog az maga a halottak napjához kötődő szokások itt Magyarországon és máshol. Nálunk hagyomány szerint van mindenszentek és halottak napja. Amerikában pedig a jól ismert Haloween – ami már itthon is egyre inkább terjed. Míg az egyik a szolid megemlékezésről szól, aminek abban látom előnyét, hogy ilyenkor legalább lelassítunk egy kicsit a rohanó világunkban és talán többet beszélgetnek egymással emberek; hátrányként lép fel, ha ezt túlzásba véve rossz hangulatba zuhannak. A másik, a Haloween –nek egyetlen előnyét abban látom, hogy esély nincs a rossz hangulatra, viszont több hátrányát látom abban, hogy túlzottan átesett újabb bulizás lehetőségére. Fontos számomra az egyensúly, a harmónia!

Én rendszerint itthon az „is-is” szabályt alkalmazom a gyerekekre nézve is. A napokban kilátogattunk az elhunyt szeretteiinkhez is és mókából faragtunk töklámpást is a játék kedvéért. Szinte minden területen úgy látom, hogy ez működik a gyerekeinknél, így megismerkednek a hagyományokkal és nem érzik lemaradottnak magukat barátaiktól sem. Ennyit gondoltam erről a témáról.

No, visszatérve a címhez. Hogyan juthatunk el 3 lépésben a szükséges tudáshoz? Egyáltalán miért van szükség tudásra a boldogsághoz? Mondok egy egyszerű példát. A múltban előfordult már veled, hogy VÁLASZT KERESTÉL egy időszerű HELYZETED MEGOLDÁSÁRA, mert tudtad, hogy amíg az nincs helyretéve, addig nem tudsz továbblépni és ez akadályoz téged a boldogulásban? Velem nem egyszer megtörtént és szerintem nincs ember a Földön, akivel nem. Nincs itt még vége … és előfordult veled, hogy találtál az adott témával foglalkozó weboldalakat vagy tanfolyamokat, ahol elmondták, mit csinálsz rosszul és mit kellene változtatnod? Magadra is ismertél, örültél is neki esetleg, csak éppen konkrétan az maradt el, hogy pontosan mit is kell tennem, mi a módszer ahhoz, hogy eljussak a problémától a megoldásig? Na, itt a lényeg, hogy manapság rengeteg olyan internetes oldal van, millió könyv íródott különböző témákban, csak éppen a lényeg, a módszer maradt le frown

Megmondom őszintén én is kerestem életemben válaszokat és többször jól meg is „égettem” magamat a fél vagy még annál is kevesebb megoldást tartalmazó „válaszok” miatt. Kérdezem, ma az emberek többségének milyen lehetőségük van hiteles és megbízható információ gyűjtésre? Hogy tudják kiszűrni, mi az ami valóban segíteni akar és mi az, ami csak a pénztárcát célozza meg? Na, ehhez KELL A MEGFELELŐ TUDÁS!

Van egy jó hírem, hogy VAN olyan hely a világban, van egy olyan szervezet, ami arra jött létre, hogy konkrét módszereket adjon az embereknek életük jobbítására, élethelyzeteik megoldására és ezáltal a boldogságuk elérésére. Ennek neve PPH, a tudást pedig a Nyílt Akadémia adja át. Elhiheted, rengeteget kerestem és most találtam egy olyat, amit érdemesnek és fantasztikusan hasznosnak találtam arra, hogy eljuttassam emberekhez, legszívesebben kiállnék egy nagy hegy tetejére és A VILÁG LEGHANGOSABB HANGSZÓRÓJÁVAL KIÁLTANÁM, HOGY MINDENKI MEGHALLJA: EMBEREK, ITT VAN A MEGOLDÁS!! – na persze ma erre való az internet smile

És most értünk el az tudás megszerzésének ELSŐ LÉPCSŐJÉHEZ. Most rajtad a sor! Iratkozz fel hírlevelemre ITT, írásaim alapján győződj meg magad, ismerj meg engem és ennek a szervezetnek a vezetőjét Szedlacsik Miklóst, és csak ezután dönts, hogy neked is segítség lehet vagy nem? Mit veszítesz egy egyszerű hírlevéllel? Semmit, mert bármikor leiratkozhatsz!

MÁSODIK LÉPÉSKÉNT, miután tetszettek írásaim, végezd el az ingyenes regisztrációt, kattints IDE  amivel megint nem veszíthetsz, viszont itt már hozzáférést kapsz – mint egy belső kör tagság – a heti ingyenes tudatosságfejlesztő, csodálatos előadásokhoz, ezen kívül rengeteg, több száz órányi videóhoz.

HARMADIK lépésként jelentkezz tanulónak a PPH-hoz  ITT, miután te is megtapasztaltad az erőt és a hatalmas segítő szándékot és mivel tudom, hogy te is a fejlődést keresed.

Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

A teljes video ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük