Szerezd Meg a Kulcsfontosságú Tudást a Boldog Élethez, Kettő az Egyben

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Az első és legfontosabb kérdés, hogy Te mire keresel igazán megoldást itt az interneten?
Tapasztalatom alapján emberek a következő területeken böngésznek: pénzkereset, egészség, párkapcsolati probléma és szellemi fejlődés (most nem számítom az üres és értelmetlen hülyeségek megosztását facebookon). Te melyikbe tartozol?

Már több bejegyzésemben említést tettem arról, hogy több, mint 25 éve keresem utamat és megoldásaimat, ami alatt elég sokat tapasztaltam. Képzeld, ez idő alatt rájöttem arra – miközben volt részem devizahitelben és egy nem túl etikus cég miatt anyagilag is megégettem magamat -, hogy leginkább bennem volt a hiba mindvégig. Ezt kevesen szeretik kimondani, mert szar érzés, de Miért is van ez így? Pontosan azért, mert amihez van képességünk (benne van csodálatos nyelvünkben, hogy KÉPesség), azzal kapcsolatban nem hibázunk és nagy ívben elkerüljük a hibás döntéseket és helyzeteket, sőt MOST figyelj; a lelkünk is folyamatosan súgja a helyes információt … csak ezt nem mindig halljuk meg … és ennek is oka van. Mégpedig az – tudtam meg Szedlacsik Miklós tanításaiból -, hogy belsőnkben az ego „zaja” elnyomja a lelkünk halk suttogását. Fantasztikus hír, hogy formabontó megoldást a Nyílt Akadémia, csak meg kell ismerni.

Szóval most már tisztában vagyok azzal, hogy a lehető legjobb, és helyes döntések miatt a leghatásosabb út a saját szellemi- lelki fejlődésünk útja … szerintem nincs ennél jobb!

Most figyelj, mert itt a lényeg! Nem elég, hogy rátaláltam az ehhez szükséges tudásra a PPH és a Nyílt Akadémia által, ez még fűszerezve van azzal, hogy itt életünkhöz szükséges pénzt is megkereshetjük – hozzáteszem Te is -, mert erre is lehetőséget nyújt Szedlacsik Miklós vezetésével a szervezet, plusz még egy coach szakmát is kapunk.
DÖBBENET; tanulás jövedelemforrással egybekötve, 2 in 1, azaz kettő az egyben! Én még nem találkoztam ilyennel.

A pénzkeresettel kapcsolatban megtanultam valamit, mégpedig azt, hogy sohasem a pénz legyen a cél, hanem valami ennél sokkal magasztosabb. Ez pedig egymás megsegítése, módszereket adni embereknek! És ha Én segítek, akkor az univerzum is megsegít engem olyan területen, amire és amikor nekem éppen szükségem van. Ez lehet tárgyi vagy lehet pénz is. Tehát így nézve rájöttem, hogy mi is a dolgom; ez nem más, mint nagyon sok embernek adni olyan segítséget, amire nekik szükségük van és olyat, ami megelőzőleg hat valamilyen problémájukra és ekkor minél több embernek segítek, nekem is annál több bevételem lesz. Ilyen egyszerű a képlet!

Ekkor jött a kérdés, hogy jó-jó, de mindezt hogyan?? Először is keresni kellett olyan „eszközt”, amivel mindez megvalósítható, nem kell erőltetni (nem az Én műfajom), az embereknek szükségük van rá, ja és nagy tömegekhez lehetséges eljuttatni.

Alkalmazottként kezdtem Én is dolgozni a legtöbb emberhez hasonlóan, nos hamar rájöttem, hogy így nem megy. Ez a fajta tevékenység kizárólag a „túléléshez” elegendő és elgondolkodtam, hogy valójában kinek segítek és kinek tudok megoldást adni? Na, ez érdekes kérdés, elgondolkodtál már rajta?
Kerestem, kutattam tovább hol máshol, mint az interneten. Hamar rátaláltam – vagy inkább vezettek valahol fent – olyan információra, ami nem kicsit változtatta meg nézőpontomat és lerombolta addigi felfogásomat a munka fogalmával kapcsolatban.

Ugyanis, durván nem mindegy, hogy egyedül dolgozom vagy csapatban és az sem mindegy, hogy csak a saját munkám után vagy a munkatársaim tevékenységéből is kapok jövedelmet. Ekkor jött szembe először az MLM vagyis multi level marketing fogalma. Na, itt aztán jött hideg-meleg egyszerre; volt, aki gyűlölte és volt, aki imádta. Valakinek szitokszóként szerepelt a fejében és volt, aki aranyba foglalta a fogalmat; ezen elgondolkodtam, hogy mi lehet a valódi ok? Van egy mondás: „aki keres, az talál”, így hamar megtaláltam a választ kérdésemre. Ugyanis 2 féle ember gyűlöli, az egyik saját tevékenységét féltve szándékosan feketíti az mlm-et, a másik ember pedig – csupán infóhiány miatt – súlyosan megégette már magát anyagilag, mert nem volt a kezében a „hogyan kell csinálni”, vagyis angolul a „know how”.

Aki aranyba foglalja az mlm szót, az már tudja, hogy jelenleg nincs más – e világon –  tisztességesebb üzleti forma és csak ebben a formában lehet embereknek a legtöbb segítséget adni és a legtöbb pénzhez juttatni őket és ezáltal nekünk is a legtöbb bevételhez jutni.

Nem tudom, hogy Te melyikbe tartozol, de azt tudom, hogy ha olvasod még ezt a sort, akkor még nem zártad be blogomat és van esélyed 😊 megtalálni kérdéseidre a választ és a megoldást is.
Azt is tapasztaltam, hogy aki még alkalmazottként dolgozik és még nem keres más lehetőséget, az még nem mondta ki azt, hogy ELÉG a szenvedésből és azt sem, hogy UNOM MÁR a rabszolgaságot!!
Te hogy vagy ezzel, kimondtad már valamelyiket? Csak ekkor fogsz elindulni és ekkor lesz elég hajtóerőd kilépni a mókuskerékből! Tudom, hogy nem könnyű megtenni az első lépést, mert rögtön jönnek a „jóakarók”(rokonok, barátok) és megpróbálnak lebeszélni róla és visszarántani a sorba, a megszokott mederbe; de elárulom ez a szakadékba és a teljes elnyomáshoz vezet. Kérdés, Te melyikbe akarsz tartozni?

Eszembe jutott egy jópofa történet, valaki mesélte, hogy mi az elvi különbség a kétféle munka között.
Volt egyszer egy ember, aki minden nap elment vadászni az erdőbe, hogy legyen élelme a családjának. Mivel sikeres volt és mindig volt zsákmánya, ezért a szomszédok férfi tagjai megkérték, hogy árulja el, hogyan csinálja. Ő nagyon ügyesen kitalálta, hogy megtanítja a többi vadászt is és cserébe annyit kért, hogy majd a zsákmányból mindig dobjanak be neki egy combot. Nos, szerintem ez elég jól mutatja a lényeget, nem?

Én sem tégedet sem mást nem fogok rábeszélni semmire sem, mindenki maradhat a megszokott életednél; de én már rég kimondtam, hogy ELÉG és tudom, hogy kijutok a fényre és ott is maradok! Ezt nevezhetjük már Aranykornak. Ezért nagyon sokat meg fogok tenni, biztosítani magam és családom szebb és boldogabb jövőjét és természetesen segítek Neked is, … ha kéred. Szoktam mondani, hogy keresem a fénypontokat a világban és hiszem, ezek a fénypontok egyszer összeérnek – a megfelelő időben 😊

A fentiekből jól kitűnik, hogy Én mit miért teszek! A lényeg, hogy most egy olyan fantasztikus üzletben vagyok, aminek a megalkotója Szedlacsik Miklós és a neve PPH; amivel – eddigi tudásom szerint – a legtöbb segítséget, a leginkább használható tudást és átütő technikai megoldást tudok nyújtani az embereknek és ráadásul ezért az eddigi cégekkel ellentétben a legtöbb ellenszolgáltatás jár.

MOST RAJTAD A SOR! Ha te is vágysz erre, akkor ne habozz, tarts velem! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából:

A teljes videó pedig  ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük