Tanács a Tudatosság Gyors Eléréséhez

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Mai világunkban egyre többször hallani azt, hogy felgyorsult az idő, ismerőseim közül sokan mondják, hogy ez az év gyorsabban eltelt az előzőnél; és még hasonlókat. Ez azért érdekes, mert amit többen mondanak, annak rendszerint oka is van, csak azt kell megnézni, hogy mi a valós ok? Maga az idő, mint fogalom eleve érdekes – elvileg nem is létezik, de ezt most hagyjuk.

Szóval, ha például megnézünk egy mechanikus, hagyományos mutatós órát, az bizony 100 évvel ezelőtt is és most is ugyanannyi idő alatt tesz meg 1 egész kört, nem? Akkor meg mi lehet az ok, ami miatt az emberek gyorsabbnak érzik az idő múlását? Szerintem nem más, mint az életvitel, a napi ritmus. Azt vettem észre, hogy az emberek régebben is keresték a jobb életminőséget, régebben is tűztek ki célokat, viszont még az én szüleim idejében is, de a nagyszüleimnél még látványosabb volt az, hogy szinte mindenre volt idejük. Tudtak magukkal, párjukkal, gyerekükkel foglalkozni, volt energiájuk baráti társaságba járni, hangulatjavító szerek nélkül tudtak szórakozni.

Most ezzel szemben mit látunk a világban? Erre van egy jó példám, régebben hallottam valakitől. 30-40 évvel ezelőtt egy munkahelyen vagy saját vállalkozásban egy adott munka befejezése után volt pihenőidő. Majd évek múltán a munkák már egymás után folyamatosan következtek szünet nélkül. Ma a legtöbb helyen az emberek még be sem fejeznek egy adott feladatot és már közben a következőre gondolnak, szinte már a befejezés előtt el kellene kezdeniük a másikat … na, ez okoz néminemű belső feszültséget az emberben, nevezhetjük akár stressznek is! Tapasztaltál már ilyet? Csodálkoznék, ha nem.

Szerintem ez nagyon is tervezett a sötét oldal irányából, nincs más célja, mint egyszerűen kikapcsolni az emberek gondolkodását az által, hogy nem hagynak időt rá! Nos, ez lehet az igazi ok arra, hogy felgyorsultnak érezzük az időt, mert azt gondolják emberek, hogy hamar elvégzem még ezt és ezt a munkát és majd utána lesz időm magammal, céljaimmal foglalkozni, és ezért gyorsabban próbálják elvégezni azt … és így gyorsul fel az egész életvitelük. Kérdem én, mi ez, ha nem rabszolgatartás, ahol nem marad idő magunkra??

Tanítóm, Szedlacsik Miklós egyik kedvenc kérdése: „Ki szeret szenvedni?”, és miután senki sem teszi fel a kezét, újabb kérdés következik: „Akkor meg miért csinálod azt, ami miatt szenvedsz?” A legtöbb ember ezután is teszi ugyanazt, mint amit eddig, és szenved tovább! NORMÁLIS élet ez? Én is így éltem sokáig, de most már tudom, hogy ez a tudatosság óriási hiánya miatt van így és azt jól kinevelte belőlünk akkori iskolánk és a „környezetünk”.

Ha te is látsz benne magadra jellemzőt, akkor kérdezem én, nem unod még? ÉBRESZTŐ!

Tudom és érzem, hogy a világ gyökeresen meg fog változni pár év alatt, ennek látványos tünetei vannak, csak a vak nem látja. Viszont ehhez fel kell nőni mindenkinek, aki jobb életet akar … ki nem akarna? Ehhez kell a tudatosság, de mit is jelent ez? Szerintem nem mást jelent, mint azt, hogy tervezetten, céltudatosan kell mindent cselekedni és hinni/tudni kell azt, hogy mindenkinek van saját teremtője és minden, ami történik, az értünk történik, céljaink elérése miatt van.

Sajnos vagy nem sajnos, ennek az „elveszett tudásnak” visszaszerzéséhez és az ehhez szükséges lépések megtételéhez a legtöbb embernek segítségre, útmutatásra van szüksége. Erre találni interneten és nyomtatott formában, könyvekben rengeteg anyagot, lehet előadásokra is járni. Én ezt tettem majd 25 évig, találtam is részmegoldásokat, viszont azt is megtapasztaltam – de tényleg -, hogy az összes csak részben adott segítséget.

Én most rátaláltam egy komplett, minden életterületre kiterjedő, átfogó tudásanyagra, úgy hívják, hogy Nyílt Akadémia, vezetője Szedlacsik Miklós. És most kanyarodok vissza a címhez, ugyanis ha én 25 év alatt csak részmegoldásokat találtam és, ha azt mondom, hogy 3 éves képzéssel minden szükséges információ a rendelkezése áll, akkor melyik a jobb neked, melyik a gyorsabb? Persze lehet találni még a PPH-hoz hasonló tudást, csak közel nem ennyiért! Egyszerű, ugyanis a cég vezetője, Sz.Miklós küldetése az Aranykorhoz szükséges tudás átadása, ehhez viszont csak elérhető áron lehet a megfelelő mennyiségű embert elérni.

Ennek fényében, ha még nem tetted meg, további információkért iratkozz fel hírlevelemre ITT most és ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük