Tökéletes megoldás, tudásátadás és jövedelemforrás egyben

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Az első és legfontosabb kérdés, hogy Te mire keresel igazán megoldást itt az interneten?
Tapasztalatom alapján emberek négy nagy terület miatt böngésznek: pénzkereset, egészség, párkapcsolati probléma és szellemi fejlődés (most nem számítom az üres és értelmetlen hülyeségek megosztását facebookon). Te melyikbe tartozol?
Visszatérve egy kicsit a facebook megosztásokra, van egy naggyonn érdekes tapasztalatom. kb.1 hete feltettem a fb-ra egy vicces szójáték-gyűjteményt (nekem is tetszett, megmondom őszintén), hát képzeld csak el, közel 400-an osztották tovább eddig 😊

Már több bejegyzésemben említést tettem arról, hogy több, mint 25 éve keresem utamat és megoldásaimat, ami alatt elég sokat tapasztaltam. Képzeld, ez idő alatt rájöttem arra – miközben volt részem devizahitelben és egy nem túl etikus cég miatt anyagilag is megégettem magamat -, hogy leginkább bennem volt a hiba mindvégig. Ezt kevesen szeretik kimondani, mert szar érzés, de Miért is van ez így? Pontosan azért, mert amihez van képességünk (benne van csodálatos nyelvünkben, hogy KÉPesség), azzal kapcsolatban nem hibázunk és nagy ívben elkerüljük a hibás döntéseket és helyzeteket, sőt MOST figyelj; a lelkünk is folyamatosan súgja a helyes információt … csak ezt nem mindig halljuk meg … és ennek is oka van. Mégpedig az – tudtam meg Szedlacsik Miklós tanításaiból -, hogy belsőnkben az ego „zaja” elnyomja a lelkünk halk suttogását. Jó hír, hogy erre is ad megoldást a Nyílt Akadémia, csak meg kell ismerni.

Szóval most már tisztában vagyok azzal, hogy a lehető legjobb, és helyes döntések miatt a leghatásosabb út a saját szellemi- lelki fejlődésünk útja … szerintem nincs ennél jobb!

Most figyelj, mert itt a lényeg! Nem elég, hogy rátaláltam az ehhez szükséges tudásra a PPH és a Nyílt Akadémia által, ez még fűszerezve van azzal, hogy itt életünkhöz szükséges pénzt is megkereshetjük – hozzáteszem Te is -, mert erre is lehetőséget nyújt Szedlacsik Miklós vezetésével a szervezet, plusz még egy coach szakmát is kapunk.
DÖBBENET; tanulás jövedelemforrással egybekötve, 2 in 1, azaz kettő az egyben! Én még nem találkoztam ilyennel.

Végül, egy videó a témáról. Kattints az alábbi képre és elindul az előadásrészlet. A teljes videó a videótáramban megtalálható.

Ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre most ITT , vagy…
Óvatosaknak ingyenes regisztráció ITT , ahol többek között elérheted a tudatosságfejlesztő videók teljes választékát is. Figyelj! Őszintén, mit veszítesz egy ingyenes regisztrációból, ahonnan bármikor leiratkozhatsz?
Tudatosaknak pedig hozzáférés azonnali megoldásokhoz, csatlakozás tanulóként a Nyílt Akadémia egyedülálló tudásanyagához, regisztráció után ITT , ha eleged van már a rengeteg hibás tudás miatti szenvedésből.

Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük