Újabb Különleges Lehetőség, Végre egy Olyan Szellemi Étrendkiegészítő, Ami Tényleg Mindennap Feltölt Energiával

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.
Egyik nap belegondoltam, hogy folyamatosan hallhatunk az ember 3 fő „alkotóeleméről”, hogy miből is vagyunk „összegyúrva”, fizikai-szellemi-lelki.

Kérdezem én, akkor meg miért nem foglalkozunk ugyanannyit a szellemünk és lelkünk táplálásáról, mint a fizikai testünkével? Ha ebből a 3 részből állunk, akkor lehet a másik kettőnek is szüksége van valamire, nem? Ezen gondolkodva eszembe jutott az iskola példája.

Annak idején – 5 évvel ezelőtt -, amikor gyerekeink iskolakérdését terveztük, kaptunk egy felismerést, mégpedig azt, hogy az iskolában a padban ülő gyereknek vajon melyik testrészére összpontosítanak? Hagyományos rendszerben szinte teljes egészében csak a fejre, vagyis a szellemre, nem? Dehogynem, az órán a gyerek nem csinál mást, csak „figyel”, a fejét „bombázzák” információval … vagyis azt szeretné a tanár 😊 . És hol van ilyenkor a többi rész, a fizikai és a lelki? Nos, ez volt az egyik döntő ok, hogy magántanulók lettünk gyerekeinkkel, ugyanis a gyereknek a érthetőbb, ha először fizikailag, gyakorlatban észlel valamit, megtapogatja, megismerkedik vele és csak azután nézi meg a könyvben vagy az interneten – és ezt akkor még csak elhittük más tapasztalataira hagyatkozva, most viszont 5 év után már tudjuk saját gyerekeinken látva ennek előnyeit! Óriási különbség 😊

Ezeken tűnődve ötlött eszembe, hogy a média mekkora károkat okoz embereknek azzal a tevékenységével, hogy kizárólag fizikai táplálékokat reklámoz, a szellemi és lelki részünket teljesen kizárva. Ja, és a számtalan természetgyógyász is ugyanezt csinálja – tisztelet a kivételnek. Mit gondolsz erről, egyetértesz velem? Te nem unod még? Én már igen!

A Nyílt Akadémia és Szedlacsik Miklós tanításából már azt is megtudtam a fentieket kiegészítve, hogy honnan kapunk energiát mindennapjainkra. Hallottál már erről? Hát biztosan nem az energiaitalokból, azt gondolom tudtad J Döbbenetes volt számomra a megismert lista energiaforrásainkról; amik csak felsorolásképp a következők: táplálékok; valakitől elvett; természetből kinyert; univerzumból és a teremtőtől származó. Ezeket nem fogom most részletezni, ha érdekel, regisztrálj hírlevelemre a lap alján megadott linken.

Jó hír, hogy itt a PPH-nál ez mind megtalálható, ha hiszed, ha nem; a Nyílt Akadémia képzéseiből mind megtanulható. Akármilyen hihetetlen! Megnyugtató, hogy minden egy helyen, rendszerbe összegyűjtve, és ami igazán fontos, szándékosan mindenki számára elérhető áron! Veszteni nem lehet vele, ez nem a lehúzó kategória, a múlt tapasztalatai alapján jó a szimatom azokra már. Persze nem csak itt lehet, hanem interneten kimondottan sok helyen találni hasonlót, de én nem találtam ehhez fogható módon ilyen formabontó megoldásokkal kidolgozva.

Ez az elsajátítható tudás az első olyan szellemi táplálékkiegészítő, amit kár, hogy nem lehet kapszulában bevenni – rengeteg embernek biztosan jobban tetszene 😊 !

Mindezt tanulni kell a többi, életünkben felmerülő feladattal együtt és én erre alapos körüljárás után Szedlacsik Miklóst és az ő általa létrehozott szervezetet, a PPH-t tartom a legalkalmasabbnak.

MOST PEDIG RAJTAD A SOR! Ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre ITT most, vagy…
Óvatosaknak, ingyenes regisztrációért  Kattints IDE, ahol többek között eléred a tudatosságfejlesztő videók teljes választékát is. Figyelj! Őszintén, mit veszítesz egy ingyenes regisztrációból, ahonnan – ha nem tetszik – bármikor leiratkozol?
Tudatosaknak pedig hozzáférés azonnali módszerekhez, csatlakozás tanulóként a Nyílt Akadémia egyedülálló tudásanyagához, regisztráció után ITT , ha eleged van már a rengeteg hibás tudás miatti szenvedésből.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik előadásából:

Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük