Útmutató az önmagunkkal való helyes bánásmódhoz

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Mai jelentkezésem szorosan kapcsolódik előző bejegyzésemhez, elhatároztam, hogy átfogó képet adok -rendelkezésemre álló információk és saját tapasztalataim alapján – mindennapjainkban előforduló élethelyzeteinkről, hátha találsz benne átfedéseket, felismeréseket saját magadra vonatkozóan. Amennyiben ez így lesz, annak örülnék a legjobban, ha konkrét megoldásokra is találnál. Ugyanis megtudtam (hírleveleimben írok róla), hogy küldetésem aktívan részt venni az Aranykor előkészítésében, ami abból áll, hogy embereket hozzájuttatni olyan tudáshoz, ami által boldogságban, szeretetben és békességben élhetnek.

Kérdezem Én, ki ne akarna így élni? A válasz egyértelmű, mégis ha megnézzük, az emberek szenvednek és ebben élnek minden áldott nap. A boldogság eléréséhez persze nekem is kell fejlődni, rendbe tenni élethelyzeteimet, megoldani jelenlegi feladataimat.

Hála Istennek, hosszas keresgélés után rátaláltam a valódi, pénzlehúzás nélküli tanításra és tudásanyagra a Nyílt Akadémiánál Szedlacsik Miklós vezetésével. Ennél átfogóbb ismeretanyagot én még életemben nem találtam, ráadásul olyat, ami konkrét megoldásokkal szolgál a hibáimra való rámutatáson kívül – ez nagyon fontos szerintem!

Mit gondolsz, hány életterületet kell rendbe tenni ahhoz, hogy minden szempontból nyugodt életünk legyen? A válasz: 10, hát én megmondom őszintén ledöbbentem, mikor ezt megtudtam. Nos, ennek első tagja az önmagunkkal való helyes bánásmód, aminek megismeréséhez kattints az alábbi videóra és nézz most meg egy részletet Szedlacsik Miklós előadásából.

Ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre most ITT vagy regisztrálj ingyenesen ITT , ahol többek között elérheted a tudatosságfejlesztő videók teljes választékát is (őszintén, mit veszítesz egy ingyenes regisztrációból, ahonnan bármikor leiratkozhatsz?) és ha eleged van már a rengeteg hibás tudás miatti szenvedésből, akkor gyere közénk tanulónak a PPH és Nyílt Akadémiához. Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük