Végre Kiderült Minek Köszönhető a Rengeteg Párkapcsolati Probléma és Válás

Ha te is szenvedsz a párkapcsolatod kilátástalansága miatt, akkor ez az üzenet most neked szól. Létezik egy olyan módszer, amivel elérhető a Boldog és Szeretetteljes párkapcsolat. De, van egy rossz hírem, amit azt hiszem szíved mélyén te is érzel:

HA MOST BECSUKOD A SZEMED ÉS TOVÁBB VÁRSZ, AZÉRT SÚLYOS ÁRAT FOGSZ FIZETNI…


A legtöbb ember ilyenkor csak legyint egyet és ráfogja a sorsra; és ők megalkusznak a félmegoldással, áltatják magukat, sosem tudnak kitörni ebből az áldatlan helyzetből. Nyomorult kilátás, igaz?

De végig gondoltad már, mi ennek a problémának a valódi gyökere?

Az, hogy eddig nem volt elérhető, viszont elengedhetetlenül szükséges egy olyan – ez idáig eltitkolt – tudás és képesség, ami által az emberek képesekké válnak az életük minden területén a problémáik megoldására, illetve megelőzésére, az élethelyzeteik helyes kezelésére, továbbá a szeretetteljes, békés, boldog élet elérésére. Tehát nem csoda, hogy a különböző, felületes megoldások nem hoznak rá eredményt. Hiszen ezek csak …

A végeredmény? Csak elvesztegeted a pénzt, az időt, és tovább tűröd az otthoni rossz légkört, a szeretet, a beszélgetések és egy gyengéd ölelés hiányát.

És hová vezet, ha nem fordítod vissza ezt a folyamatot? Oda, hogy csak csúszol egyre lejjebb és lejjebb lelkileg, egészségileg és anyagilag is és végül már borzasztó, kibírhatatlanok mindennapjaid, mindenféle betegség, depresszió tör rád, már a családod és gyerekeid is elfordulnak tőled és azon találod magad munkából hazatérve, hogy teljesen egyedül élsz egy albérletben (mert a házadat és gyermekeidet is elvesztetted a válás során).

HOGYAN TALÁLTAM MEG A BOLDOG ÉS SZERETETTELJES ÉLET KULCSÁT?

Hadd mondjam el… Én annak idején, amikor először kimondtam magamban azt, hogy ELÉG VOLT; akkor meghoztam egy döntést, mégpedig azt, hogy letérek az előre kitaposott ösvényről, kizárólag olyan embertől fogadok el tanácsot, aki már bizonyítottan helyretett hasonló problémát életében. Áttérek saját utamra (úgymond átszállok saját hajómra), mert rájöttem, hogy CSAK ez van a saját fejlődésemért és csak ez vezet előre. Ettől kezdve elindult valami az életemben a párkapcsolat területén is.

Először még minden csodásnak tűnt, nagyon élveztem, hogy amit elterveztem, az sorra megvalósult, viszont az élet egyre inkább „VIZSGAFELADATOK” elé állított. Mit jelent ez? Hát annyit – megjegyzem, ilyenkor adja fel milliónyi ember -, hogy megtapasztaltam azt a tényt, hogy kis célokért kis feladatokat, nagy célokért nagy feladatokat, egekbe érő célokért pedig hegy-magas feladatokat állít elénk a sors és abból a sokat emlegetett kényelmi zónából is bizony ki kell lépni többször is.

Konkrétan: fiatal koromban inkább visszahúzódó voltam, soha nem kerestem magamnak a bajt és ez a párkapcsolataimra is jellemző volt. Elég nehezen ismerkedtem, és akiben egyszer megbíztam, attól az illetőtől pedig nagyon tudott fájni, ha megbántott vagy mondjuk hazudott nekem. Több ilyen hasonló eset után lassan-lassan elértem egy olyan pontot, hogy már szinte nem is tudtam igazán megbízni emberekben, sőt már magamban is elkezdtem erősen kételkedni.

Jelenlegi párkapcsolatom sem haladt mindig könnyen a fentiek leírtak miatt, mégis beláttam, hogy az égiek vezettek minket közös útra – ezért hála is teremtőmnek!

De van itt más is. Mégpedig az, hogy a gyönyörű kezdet után kezdett valami megváltozni életünkben, és egyre csak jöttek a megpróbáltatások, amikkel egyikünk sem tudott mit kezdeni és csak gyűltek és gyűltek a megoldandó feladatok.

És ekkor az égiek segítségével RÁTALÁLTAM egy emberre, lehet mondani, egy mesterre, aki szuper tudása és képzései által, KONKRÉT MEGOLDÁSaival azóta sorban pipálom ki problémáimat és látom az alagút végén a világosságot, amit most már tudom, hogy Aranykornak nevezhetünk. Tudom, hogy nagyon sok lépcső megtétele után most végre révbe érek életem minden területén és – HAB a TORTÁN – az is a képzés része, hogy konkrétan mit is kell tennem ezért nap, mint nap. Figyelj csak! Ezért érdemes minden nap már hajnalban felkelnem, ugyanis legfőbb küldetésem az emberiség lelki fejlődésének az előkészítése és segítése!

Megerősítésképpen mondom, nem csak egyetlen sikeres esetről van szó, hanem ismerek több családot, akikkel beszélgettem és megtudtam róluk, hogy nagyon mélyről indultak (anyagi, családi vagy egészségi gondok), de a képzések segítségével teljesen képessé váltak életük rendbetételére!

Most rajtad a sor! IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE ITT, írásaim alapján győződj meg magad, ismerj meg engem és ennek a szervezetnek a vezetőjét Szedlacsik Miklóst, és csak ezután dönts, hogy neked is segítség lehet vagy nem? Mit veszítesz egy egyszerű hírlevéllel? Semmit, mert bármikor leiratkozhatsz!

Azonnali és bizonyítottan működő módszerekért – amivel TE is képessé válsz helyretenni életed ÖSSZES problémáját – jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt az ÚJ és teljes körű tudást. Itt minden ember és életjobbítással kapcsolatos kérdésre választ kapsz.

A megoldásokat az élet dolgaira, az ember és életismeretet, a problémák megelőzésének, illetve megelőzésének képességét, a tudatosságot, a PPH által a Nyílt Akadémiánál lehet megkapni.
A PPH a Nyílt Akadémiával közösen az egyetlen szervezet, amely bárki számára képes megadni a boldog élet elérését.
A tudatosság és képességfejlesztő, ONLINE interneten is nézhető képzésnek a tandíja JANUÁRBAN MÉG CSAK 9800 Ft.-/hó (kivéve az első hónapot: 19700 Ft.-), ami KONKRÉTAN 330 Ft.-/óra összeget jelent (a piacon jelenleg nem találsz ekkora tudást, ennyiért).
Ez lényegében befektetésnek tekinthető személyes fejlődésedbe és ráadásul a tanfolyam része egy hivatalos coach-diploma is!
A képzési díját RENDEZD még MA, útmutatót ehhez az ingyenes REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN ezen a weboldalon találsz.

A képhez tartozó alt jellemző üres; képzés_kezekkel_3.jpg a fájlnév

Ha szeretnél a Képzés előtt még információt gyűjteni, erre is van lehetőség. Ehhez kattints az alábbi, piros képre és regisztrálj díj- és kötelezettség mentesen a PPH és a Nyílt Akadémia weboldalához (ingyenes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz és korábbi felvételekhez)! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.

A képhez tartozó alt jellemző üres; regisztráció_kezekkel.jpg a fájlnév

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából.
Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort azért, hogy Te is boldogságban, szeretetben és békében élhess egy jobb világban!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista
Tel.: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük