Végre Kiderült Minek Köszönhető ez a Tengernyi Párkapcsolati Probléma és Válás

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.

Amikor már csak késő este jársz haza, hogy lehetőleg ne is kelljen találkozni a pároddal, mert úgyis csak összevesztek egészen apró dolgokon, amikor találkoztok.

Ha már rendkívül kellemetlen a munkatársaid és ismerőseid arcát látnod, aggódó és érdeklődő kérdéseikre válaszolnod családi életeddel kapcsolatban.

És amikor már ott tartasz, hogy utálod az egész cirkuszt, ami körülvesz és abból is eleged van, hogy folyamatosan azt kell figyelned, hogy a gyerek ne legyen a közeledben, amikor éppen vitatkoztok.

Ebben az esetben itt van Neked most egy remek hír, figyelj és olvass tovább! Igen, hidd el, Te is rendbe tudod hozni életed e területét, és Neked is lehet meghitt és felhőtlen párkapcsolatod anélkül, hogy idegen házassági tanácsadóknak kellene magánéletedet kiteregetni.

TE IS TUDOD, HOGY EZ A PROBLÉMA OLYAN, MINT A FOGFÁJÁS. MINÉL TOVÁBB HALOGATOD, ANNÁL NAGYOBB LESZ A BAJ.

Ma, az emberek többsége csak annyit csinál, hogy körülnéz az interneten hasonló eseteket keresve, hátha ott a problémára valaki választ ad nekik, amit Ők majd jól kipróbálhatnak otthon. Viszont nyílt titok, hogy az internetet és az ott megjelenő tartalmakat senki sem szűri és ellenőrzi. Vagy, megkérdezi ismerőseit, barátait, akiknek persze azonnal akad a tarsolyukban pár „briliáns ötlet”, amit persze ők is csak hallottak valakitől. Az is tipikus reakció ilyenkor, hogy csak hagyják a dolgokat a maguk folyásán, a javulást várva és abban bíznak, hogy talán majd a gyerekkel való foglalatosságok és teendők elfedik vagy tisztázzák a félreértéseket. Természetesen a gyerek pedig a szülőtől várja a megoldásokat, Őket másolva tanul … és vajon mit, ha szeretetlenséget lát folyamatosan?? Abból semmi használhatót nem tud magával vinni az életében, az biztos.

Az a legnagyobb gond ezekkel a fenti ál-megoldásokkal, hogy nem a probléma gyökerét kezelik, hanem csak a felületet kapargatják. Itt van két ember, két lélek, egy férfi és egy nő, akik együtt alkotják a legkisebb és egyben a legerősebben működő közösséget a világon. Miért gondolják Ők azt, hogy ez egy játék, amit ha meguntak, eldobhatják és kezdhetnek egy újba. A másik leggyakoribb hiba – és ez a mai oktatási rendszerünk hibája -, hogy nem kapott senki sem a párkapcsolat helyes kezelésére semmiféle tanítást az iskolában. Sőt, továbbmegyek, arra sem készítették fel őket, hogy ha valamiről nincs tudásuk, akkor a szomszéd helyett az ahhoz mesterien értő emberhez kell fordulni tanácsért. Az élet és egy párkapcsolat annál sokkalta többet ér, minthogy csak próbálgassuk a levegőből kapott ötlet-tanácsokat, mint egy ruhát a próbafülkében. Ugyanis egy elhibázott döntést nem mindig lehet 1 perc alatt kijavítani. Az internetről pedig fele-fele arányban tudok jót és rosszat is mondani. Ahhoz rendkívüli módon kell ismeretekkel rendelkezni, hogy képesek legyünk megkülönböztetni egymástól a félrevezetést a hiteles információtól. Csak olyan embertől kaphatunk megbízható tanácsot, aki már tapasztalt a miénkhez hasonló helyzetet és sikeresen, profi módszert alkalmazva helyre is tette azt.

Figyelj! A legtöbb „házi” megoldásnak az a baja, hogy nem nyúlnak bele a mélységekbe a probléma gyökeréig, csak a felületet kapargatják, és nem az igazi problémát, hanem csak a tünetet kezelik. Ha csak az ismerősök félmegoldásának hiszel, akkor az olyan lesz, mint amikor a beteget egy olyan ember akarja műteni, aki még sohasem gyakorolta, de már olvasta interneten, hogyan kell azt elvégezni. Hát, kevés eséllyel lesz abból megfelelő eredmény J Ennek azután az lesz a következménye, hogy párod is azt látja, Te jobban hiszel a barátodnak, mint neki és Őt csak próbababaként kezeled. Rövid idő múlva gyerekeid is elfordulnak tőled, mert benned mintát kerestek, kíváncsian várták, hogy rendeződön az otthoni hangulat, és ezzel szemben csak a kudarcokat látják, velük sincs se időd, se energiád minőségien foglalkozni. És itt még nincs vége; igen, közben esetleg keresel magadnak másik társat, bízva abban, hogy őt szeretheted, és aki téged is viszont szeret. DE, ez is zsákutca, mert ha az életben valamit nem oldasz meg, akkor azt újra és újra megkapod mindaddig, amíg képes leszel helyesen kezelni azt. Plusz, gyerekeid sem fogják teljes mértékben elfogadni az új párodat, tehát egyik gödörből a másikba lépnél csak át.

Mindezek után elárulom, én is átéltem párkapcsolati mélypontot, és sikerült megoldanom azt, tudom rá a megoldást! Párommal nemrég voltunk 15 éves házasok, „gyümölcsként” van két szép lányunk. Mivel mi is a poroszos oktatási rendszerben és csupa „féltő-óvó” környezetben nevelkedtünk („szocializálódtunk” szüleink akkori legjobb tudása alapján), ezért annak rendje és módja szerint, gyerekkorban lemásolva a szülői mintát kezdtük közös életünket. Nos, akkor még nem sejthettük milyen kihívások várnak ránk. Egyrészről azért, mert nem voltunk tisztában saját magunkkal, saját képességeinkkel; másrészről pedig azért, mert információkat kizárólag közvetlen környezetünktől és a média általi reklámokból vehettünk csak.

Pár évvel házasságkötésünk után jöttek is a gondok egymás után sorban, olyan volt ez, mint egy menetrend szerinti vonatjárat: pénzügyi (bankhitel miatt), érzelmi-párkapcsolati, egészségi, és gyereknevelés területén is (információ- és tudáshiány). Most már tudom, hogy azért kaptuk ezeket, mert nem a helyes utat jártuk.
Tudtad, hogy mai statisztika alapján a legtöbb párkapcsolat pénzügyi vagy gyereknevelés körüli viták miatt megy szét? Mikor én ezt megtudtam, „leültem” a döbbenettől, és amikor még azt is megtudtam plusz nehezítő körülményként, hogy a legtöbb párkapcsolat esetében szinte teljesen felcserélődtek a női és férfi szerepek, akkor pedig teljesen „kifeküdtem”, mert magunkra ismertem.

Kipróbáltunk rengeteg dolgot, tengernyi innen-onnan kapott tanácsot, de egyik sem hozta meg az átütő sikert, mindegyikkel csak úgymond időhaladékot kaptunk az élettől. Viszont nem adtuk fel, kitartottunk egymás mellett, kutattunk módszerek után, és ennek köszönhetően, hála Teremtőmnek több éves keresgélés után találtam egy olyan embert, aki minden szempontból más hozzáállást tanúsított és végre konkrét módszereket adott úgy, hogy azokat előzőleg már Ő is megtapasztalta. Viszont ez az egész túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, ezért fenntartással közelítettem hozzá és sokáig megtartottam a 2 lépés távolságot. Először messziről figyeltem, több hónapig „csak” hallgattam az előadásait interneten, és kipróbáltam apró lépésenként tanácsait, amit már ingyenesen is közzétett. 2 dologra lettem figyelmes. Egyik az, hogy minden tanács működött, a másik, hogy nem találtam hozzá fogható, ilyen mélységben NEM ego-ból tanító embert. Nem tudok jelenleg olyan tanításról, ami az élet összes területére vonatkozólag tud módszereket és képességeket átadni, ráadásul egyház, és politikamentesen. Többektől hallom, hogy Ő nem szeretné, ha valaki mindig megmondaná neki, hogy mit csináljon. Rendben is lenne ez, ha minden működne az életünkben. DE. Kérdezem én, ha van egy probléma, ami megakasztott, akkor mi a jobb Neked, ha továbbra is csak próbálkozol, vagy van valaki, aki pontosan tudja a helyes választ, és segít? Nekem ez fontos. Ja, és hab a tortán, hogy ez az ember csak és kizárólag akkor segít, ha kérem; nem erőlteti magát rám mindenáron.

DE. Elhiszem, hogy ha Neked is túl szépen hangzik, ezért ne higgy nekem. Viszont el tudom mondani, hogy a mai napon már több család is van az ismeretségemben, akiknek szintén rendben az életük ugyanennek az embernek a segítségével.

Most pedig rajtad a sor. Ha nekem sikerült, akkor neked is fog! Neked is lehet csodás párkapcsolatod, munkahelyeden mindennap számolni fogod a perceket, amikor végre már hazarepülhetsz meghitt otthonodba ahelyett, hogy az internetet túrnád házassági tanácsadók vagy válóperes ügyvédek után keresve.

Nekem erre van egy működő és kipróbált megoldásom. Ez egy képesség és tudatosságfejlesztő képzés, ami eddig emberek elől elzárt és eltitkolt információkra épül.

Adj nekem egy esélyt, adok Neked Díj és Kötelezettség Mentes Hozzáférést egy weboldalhoz, ahol ingyenesen betekintést kapsz ehhez a Tudáshoz, internetes Képzésekhez.

Az Ingyenes jogosultsághoz csupán Add meg NEVED és EMAIL Címed IDE kattintva

Díjmentes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük