Ingyenes Jogosultság és jelentkezés Ember- és Életjobbító képzésre

VEGYÉL RÉSZT A HAVI KÉPZÉSÜNKÖN A BOLDOG ÉLETED ELÉRÉSÉÉRT!

A boldog élet elérését, a coaching programunk által nyújtott képesség-fejlesztéseken szerzett tudással és képességekkel valósítod meg.

Az élet és ember jobbító képzéseinket igénybe veheted személyesen a helyszínen, vagy távoktatásban élőben az interneten keresztül és felvételről a weboldalunkon.

A NYÍLT AKADÉMIA EGYEDÜLÁLLÓ, 50% ÁRKEDVEZMÉNY AKCIÓJA!

  • Most óriási kedvezményt adunk számodra, a 3 éves (1080 órás) ember és életjobbító coach képző tanfolyamunkra. Egy havi képzésünk 30 óra.
  • A meghatározott időn belüli kedvezményes tandíjbefizetés első havi összege 19700 Ft, a 2. hónaptól 35 havi árgaranciával 9800 Ft.
  • A meghatározott időn túli (1 hónap) kedvezményes tandíjbefizetés első havi összege 40000 Ft, a 2. hónaptól 35 havi árgaranciával 20000 Ft.
  • Az egy havi (30 órás) ember és életjobbító képzésünk tényleges piaci értéke és eredeti ára 150000 Ft.

A következőképpen rendezheted az élet és ember jobbító képesség-fejlesztésedre, illetve a weboldal használatodra befizetéseidet, ennek részleteiért KATTINTS IDE .

Adj nekünk egy esélyt, nézz bele ingyenesen egy bemutató előadásba.

Ha nyitott vagy a szellemiségre, akkor adok Neked Díj és Kötelezettség Mentes Hozzáférést egy weboldalhoz, ahol további Tudáshoz, internetes Képzésekhez jutsz. Az Előadó az egyik Legnagyobb Szaktekintély ezen a területen, médiumi képességekkel megáldott ember, több mint százezer embernek segített már közvetetten, és több tízezernek személyesen, életét jobbá tenni.

Az Ingyenes jogosultsághoz csupán KATTINTS IDE.
Később, bármikor törölheted magad egy gombnyomással az oldalról.


Vagy ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Ha bármi kérdésed van keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Elérhetőségek:
Czank Ferenc

info@czankferenc.hu

+36-30-188-6123

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük